Търси

Заглавие:   Бон-Бон Котешката Банда в Дом на културата "Борис Христов"

Бон-Бон Котешката Банда в Дом на културата "Борис Христов"
“Котешката банда”
За първи път на сцената на Дом на културата “Борис Христов” в гр. Пловдив,
“БОН-БОН” ще представят един прекрасен спектакъл за малки и големи.
"Котешката банда" е заглавието на свежата и съвременна история, вдъхновена от обичта на поетесата Гергана Сотирова към котарака й Бари.
Автор на музиката е талантливият български композитор - академик Стефан Димитров. В биографията си той има над 60 телевизионни филми и спектакли.
В ролите на славните котета от кварталната котешка банда влизат малките таланти от "Бон-Бон" с ръководител Рози Караславова.
……Великият и лош магьосник Рат- Сурат отвлича красивата котка Чар, за да я направи царица на Мрачното царство на Рат-Суратите. Те са грозни, свирепи и алчни същества с физиономии на плъх. Рат-Сурат успява с магия да открадне усмивките и доброто от сърцата на хората и ги заключва в своето царство, а котетата, които среща, превръща в мишки. Надява се, че така хората ще започнат да воюват помежду си , котетата ще изяждат своите събратя превърнати в мишки, а Рат-Суратите ще станат господари на света…….
Но, бандата котаци - главните герои на мюзикъла, успяват с вълшебството и помощта на Доброто, с кураж и постоянство и със силата на приятелството да победят Великия и лош магьосник - Рат-Сурат.Това и други красиви послания отправя "Котешката Банда" към всички пораснали и непораснали деца в този объркан свят.
Една от любимите строфи на децата от “БОН-БОН” е:
"На приятел лапа давам,
и в беда го защитавам"
Невероятна музика, танци, история за вечната битка между доброто и злото ни очакват на сцената на Дом на културата ‘’Борис Христов’’.
Сцени | Обществени събития |

Facebook
Запис